Praat met een advocaat

in Antwerpen

Boek vandaag nog een consultatie met een advocaat in Antwerpen! Het duurt maar een paar seconden

Geen verrassingen, het consult met de advocaat kost je 29€ TTC. En geen 1€ meer!

Er zijn tientallen verschillende rechtsgebieden. Met Welexit weet u zeker dat u met een advocaat praat die bij uw situatie past.

Genoemd in de pers

Trustpilot

Waarom bevelen Belgen Welexit aan?

customer service

De klantenservice
staat altijd aan uw zijde.
Voor, tijdens en na!

direct

Een onthutsende snelheid! Je vult het formulier in. Wij zorgen voor de rest.

Service

Een zorgvuldig geselecteerde advocaat, afhankelijk van uw behoeften en locatie.

Hoe werkt het?

trouver un avocat

U kiest het tijdstip van de
raadpleging en voert uw gegevens in.
In slechts 1 minuut!

avocat en ligne

U spreekt met een advocaat
in Antwerpen, gespecialiseerd in het rechtsdomein dat overeenstemt
met uw situatie

Oubliez le stress

Je bent gerustgesteld!
U weet nu welke opties er
voor u zijn.

Honderden Belgen stellen elke maand hun vertrouwen in ons!

Review

Madelon | 14.08.2021

Ayant reçu une invitation au tribunal, je n’ai pas su dormir pendant plusieurs nuits. Et puis je suis tombé ce site. Le concept est vraiment génial. Je n’ai rien dû faire si ce n’est remplir leur formulaire. Après avoir parlé avec l’avocat, le sentiment d’angoisse a tout simplement disparu. Je recommande vivement !

Review

Joel | 25.04.2021

Ce service est génial ! Tout s’est passé comme promis sur le site. J’ai été contacté au moment que j’avais choisi, par un avocat de ma région, compétent pour répondre à mes questions. Gain de temps, tranquillité d’esprit et surtout un excellent service client… Merci Welexit !

Enkele vaak gestelde vragen

Wij hebben meer dan 200 partner-advocaten in België. Uiteraard is elke advocaat aangesloten bij een Belgische balie, en geselecteerd op basis van een lijst met criteria die zorgvuldig door ons team zijn opgesteld.

Bovendien doen wij ons best om u in contact te brengen met een advocaat in uw regio wiens profiel het best aan uw behoeften beantwoordt.

Rust maar uit. Wij zullen voor alles zorgen!
Zodra u het formulier hebt ingevuld, ontvangt u een sms en een e-mail ter bevestiging. Dan hoeft u alleen nog maar op het consult te wachten.

Maak je geen zorgen over het vergeten van de afspraak. Wij sturen u ongeveer een uur voor de consultatie een herinnering.

Onze service geeft u recht op een consult van 20 minuten. Maar dit belet de advocaat niet om langer bij u te blijven als hij of zij dat wenst. Wees open tegenover de advocaat, en hij of zij zal u adviseren over de beste manier om verder te gaan.

Het doel van de raadpleging is uw juridische vragen te beantwoorden of u ten minste een duidelijk inzicht te geven in uw situatie en de oplossingen die u ter beschikking staan.

Wij willen dat u zich na het gesprek geen zorgen meer hoeft te maken!

Als u met de advocaat verder wilt gaan, kunt u hem dat natuurlijk gewoon zeggen tijdens de raadpleging of zelfs daarna.

Wij zijn bij u van begin tot eind!

Als er iets misgaat, laat het ons dan weten. Onze klantenservice is rechtstreeks bereikbaar per telefoon, e-mail en live chat.

Wij zullen ons best doen om een passende oplossing te vinden. Indien nodig, zullen wij u in contact brengen met een nieuwe advocaat. Gratis, natuurlijk.

Appelez-nous​

We zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag, van 9.30 uur tot 18.00 uur. Geef ons een belletje, we staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Telefoonlijn open

02 781 03 32

Obtenir de l'aide